• "Læn dig blot tilbage og lad dig forkæle til bristepunktet!"

Om Miss Nuna

Det er på tide at få sat striptease OP på den piedestal det høre til!

Det er Miss Nunas overbevisning. At striptease Ala LA, også skal gøre sit indtog i Danmark. Striptease skal ikke kun være et forhastet show, men det skal være forførende, dragende, pirrende og naturligvis PIV frækt. Miss Nuna (også kaldet The Queen of Striptease) har to gange vundet 2. præmien til DM i striptease samt andre anerkendte priser og kan derfor gennemføre et eksklusivt og anderledes show, hvor publikum får en oplevelse i international topklasse!

"Det handler jo ikke bare om at smide tøjet" - Nuna forstår om nogen diva at forføre et publikum, med sine sexede koreografier og små pikante skuespil, der lægger sig op ad den amerikanske burlesque-dronning Dita von Teeses blændende haute-couture performance. Kærlighedsdronningen har skabt et helt nyt dansk koncept, hvor stripperens rolle ikke bare er at være en fryd for øjet, men også at kunne agere i forhold til publikums umiddelbare reaktioner og  være en appetizer for hele sanseapparatet. Når begejstringen er på sit højeste, der er sippet rigeligt af øllen eller drinken og kinderne er godt varme, vil den pivlækre danserinde stå nøgen på scenen kun iført små trusser, og med et intens blik i øjet vil hun posere i projektørernes lys.

Publikum vil med garanti få masser af inspiration til soveværelset! Miss Nuna tilbyder et overdådigt show til diskoteket, en fræk aften til festen eller svendegildet - én
ting er sikkert: hendes shows er sammensat så de er perfekt egnet til en gentlemensaften med herrelukus, hvor kvaliteten og professionalismen er implicit.

Læn dig blot tilbage og lad dig forkæle til bristepunktet!"

Jeg opdagede, hvor inciterende en kvinde kan være, når hun danser og poserer. Kvindekroppen er guddommelig smuk og er i sig selv den rene kunst!

Miss Nuna, Ekstra Bladet

Book Miss Nuna

Der forudbetales et depositum på 500 kr,- ved booking.
Depositumet modregnes det fulde beløb ved afregning ved ankomst på show dag.
Dækker hele DK.

Betaling forgår via MobilePay eller ved konto oplysninger.
Ved booking på dagen, vil der blive pålagt et gebyr.
Defor anbefaler vi forudbooking af striptease.
Der tages forbehold for forsinkelser, da skønne Miss Nuna kan have meget rejsetid til destinationen
for showet.

TELEFON: (+45) 21 32 49 13

Mandag - Torsdag: 10:00-20:00
Fredag - Lørdag: 12:00 - 24:00

Følg Miss Nuna på de sociale medier og oplev hele Miss Nuna universet.

Book en tid

Hvornår ønsker du at komme?

Copyright © 2018 - MissNuna.dk - Alle rettigheder forebeholdes - CVR: 35 11 58 97